Zvezdinom golmanu propao transfer!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdinom golmanu propao transfer!

Izgledalo je da je posao gotov, ali stvari su se iskomplikovale.

Kako sada stoje stvari, golman Crvene zvezde Damir Kahriman vraća se sa Korzike u Beograd neobavljena posla!

Izveštavali smo proteklih dana da je iskusni čuvar mreže otputovao u Francusku i priključio se treninzima Bastije i očekivalo se da se saradnja ozvaniči, s obzirom da je Kahrimanu i Zvezda dala ''zeleno svetlo'' za odlazak u inostranstvo.

Međutim, umesto ugovora sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bastijom, Kahrimanu ostaje povratak na ''Marakanu'' kao jedina sigurna opcija u ovom trenutku.

Vest da se transfer iskomplikovao potvrdio je i sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.



''Nije završio posao u Francuskoj, a detalji mi nisu poznati. Samo mi je rekao da se vraća. Inače, Zvezda nije bila prepreka i dali smo Damiru, koji je sjajan momak, slobodu da izabere, pored ugovora koji ima do sledećeg juna'',
objašnjava Raosavljević u izjavi ''Novostima''.

On ipak ne odbacuje mogućnost da do kraja prelaznog roka Kahriman ipak pronađe odgovarajući angažman u inostranstvu.
Pogledaj vesti o: Posao u inostranstvu,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VRATIO SE: Golman Zvezde se nije dogovorio sa Bastijom

Izvor: HotSport.rs, 26.Jul.2015, 00:05

Drugi golman Crvene zvezde i bivši reprezentativac Srbije Damir Kahriman se vraća na stadion “Rajko Mitić” posle neuspešne probe u Francuskoj.. . Iskusni čuvar mreže se sa Korzike vraća u Beograd neobavljenog posla i staviće se na raspolaganje treneru Miodragu Grofu Božoviću.. - Kahriman...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.