Vozi “porše”, hvali se da zarađuje više nego što može da potroši, a za sada je Dara kupili sebi SITNICU od 150.000 evra!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozi “porše”, hvali se da zarađuje više nego što može da potroši, a za sada je Dara kupili sebi SITNICU od 150.000 evra!

Dara Bubamara ponovo se "otvorila" i navodno je nedavno sebi kupila stan u Novom Sadu. Navodno, članica žirija "Pinkovih zvezda" izdvojila je za navedenu nekretninu čak 150 hiljada evra koja se nalazi u naselju Detelinara.

- Konačno je našla nekretninu koja joj odgovara. Dara je iskeširala 150.000 evra za stan u novosadskom naselju Detelinara i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kompletno ga je opremila - rekao je izvor blizak pevačici.

Foto: Telegraf

Dara Bubamara nije ni potvrdila ni demantovala ove navode.

- Ne polažem nikome račune, pa neču ni vama, tako da nemam komentar - rekla je ona.

Da podsetimo, Dara Bubamara u svom vlasništvu ima "porše".

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOZI PORŠE I TOLIKO ZARAĐUJE DA NE STIŽE DA POTROŠI: Dara sad kupila sitnicu od 150.000 evra!

Izvor: Kurir, 23.Maj.2017

...Navodno je članica žirija Pinkovih zvezda izdvojila je za navedenu nekretninu čak 150000 evra koja se nalazi u naselju Detelinara.."Konačno je našla nekretninu koja joj odgovara Dara je iskeširala 150000 evra za stan u novosadskom naselju Detelinara i kompletno ga je opremila", rekao je izvor...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.