Kompanija Porsche objavila je da je razvoj 718 modela otkazan

Izvor: Moto.rs, 21.Dec.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Porsche objavila je da je razvoj 718 modela otkazan

Rukovodilac kompanije Porsche za istraživanja i razvoj Wolfgang Hatz je najavio da je prekinut razvoj modela 718. Tokom poslednjih nekoliko godina bilo je mnogo glasina o osnovnom i jeftinijem Porsche modelu koji bi bio pozicioniran ispod modela Cayman/Boxster.

Međutim, sada je kompanija potvrdila da se Baby Boxster model neće dogoditi. Ovaj modle je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << da dodatno unapredi prodaju Porsche brenda, ali je Hatz rekao da nema potrebe ići ispod modela Boxster. On je naglasio da Porsche ne želi po svaku cenu masovnu prodaju i da je Boxster model koji se savršeno uklapa u imidž brenda ali da nije potrebno slabije niti jeftinije vozilo. Podsećamo da je šef kompanije Mathias Mueller 2011. godine naglasio da bi kompanija mogla da predstavi modernu verziju S550 Spyder modela koji bi bio osnovni model kompanije.

foto © Porsche

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.