Vučić otvorio obovljen most u selu Ljutice

Izvor: B92, 01.Sep.2015, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić otvorio obovljen most u selu Ljutice

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je u selu Ljutice, kod Koceljeve, obnovljeni most na reci Tamnavi, koji je porušen u prošlogodišnjim majskim poplavama.

Otvaranju mosta su prisustvovali su i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i vršilac dužnosti direktaora Puteva Srbien Zoran Drobnjak.

Predaji na upotrebu obnovljenog mosta prisustvovao je i veliki broj meštana Ljutice, kao i okolnih sela.

Obnovljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << most u selu Ljutice dug je 19 i širok osam metara, a u njegovu obnovu je uloženo 24,5 miliona dinara.

Vučić će nešto kasnije svečano otvoriti i obnovljeni most u selu Družetiić.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer otvorio obnovljeni most u selu Ljutice

Izvor: Studio B, 01.Sep.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas u selu Ljutice, kod Koceljeve, obnovljeni most na reci Tamnavi, koji je potpuno porušen u prošlogodišnjim majskim poplavama...Otvaranju mosta su prisustvovali su i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i vršilac...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.