Vučić: Zbog malverzacija oko poplava 100 krivičnih prijava!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Zbog malverzacija oko poplava 100 krivičnih prijava!

- Mučno mi je da objasnim da postoji neko ko je pokušao muku naroda sa poplavom da iskoristi da dobije nešto više. Bežim od toga i da pitam koliko je krivičnih prijava podneto, ali mislim da ih je oko 100 - rekao je Vučić u Krupnju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je podneto oko 100 krivičnih prijava zbog malverzacija sa sredstvima namenjenim obnovi poplavljenih područja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
- Mučno mi je da objasnim da postoji neko ko je pokušao muku naroda sa poplavom da iskoristi da dobije nešto više. Bežim od toga i da pitam koliko je krivičnih prijava podneto, ali mislim da ih je oko 100 – rekao je Vučić u Krupnju.

On je rekao da uvek razgovara sa ljudima i da bi voleo da i lideri lokalnih samouprava i mesnih zajednica razgovaraju sa ljudima i da saslušaju njihove probleme. “Nekada su ljudu u pravu, nekada nisu. Važno je saslušati ih. danas sam ovde video uglavnom zadovoljne ljude”, naglasio je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.