Vučić:Oko 100 krivičnih prijava zbog malverzacija

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Oko 100 krivičnih prijava zbog malverzacija

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je podneto oko 100 krivičnih prijava zbog malverzacija sa sredstvima namenjenim obnovi poplavljenih područja.
"Mučno mi je da objasnim da postoji neko ko je pokušao muku naroda sa poplavom da iskoristi da dobije nešto više. Bežim od toga i da pitam koliko je krivičnih prijava podneto, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali mislim da ih je oko 100", rekao je Vučić u Krupnju.

On je rekao da uvek razgovara sa ljudima i da bi voleo da i lideri lokalnih samouprava i mesnih zajednica razgovaraju sa ljudima i da saslušaju njihove probleme.

"Nekada su ljudu u pravu, nekada nisu. Važno je saslušati ih. danas sam ovde video uglavnom zadovoljne ljude", naglasio je Vučić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oko 100 krivičnih prijava zbog malverzacija sa sredstima za obnovu od poplava

Izvor: Politika, 01.Nov.2014

BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je podneto oko 100 krivičnih prijava zbog malverzacija sa sredstvima namenjenim obnovi poplavljenih područja...„Mučno mi je da objasnim da postoji neko ko je pokušao muku naroda sa poplavom da iskoristi da dobije nešto više. Bežim...

Nastavak na Politika...

Podneto 100 prijava zbog malverzacija oko humanitarne pomoći

Izvor: BKTV News, 01.Nov.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Krupnju da je zbog malverzacija sa sredstvima namenjenim obnovi poplavljenih područja do sada podneto oko 100 krivičnih prijava.. . Vučić je rekao da mu je „mučno“ da objasni da „postoji neko ko je pokušao narodnu nevolju sa poplavom,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.