Vanredna odbrana od poplava u Pčinjskom, Topličkom i Jablaničkom okrugu

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna odbrana od poplava u Pčinjskom, Topličkom i Jablaničkom okrugu

U Pčinjskom, Topličkom i Jablaničkom okruga proglašena je vanredna odbrana od poplava zbog značajnog porasta nivoa Južne Morave, Toplice i Veternice, saopštio je Vodoprivredni centar Morava.

Direktor centra Dragoljub Miljojković izjavio je za agenciju Beta da nivo vode raste, ali da stanje nije dramatično.

"Procenjujemo da te reke neće ugroziti stambene objekte i ljudske živote. Na pojedinim mestima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << one su se izlile na uobičajenim mestima iz korita, ali su poplavljene uglavnom manje površine", rekao je Miljojković i dodao da nadležni preduzimaju mere da ne dođe do većih izlivanja.

On je naveo da su mnoga područja sačuvana jer se proteklih meseci radilo na uređenju korita i obala.

Miljojković je rekao da Nišava ne može da se izlije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vanredno stanje u tri okruga zbog poplava

Izvor: NaDlanu.com, 28.Mar.2015

U Pčinjskom, Topličkom i Jablaničkom okruga proglašena je vanredna odbrana od poplava zbog značajnog porasta nivoa Južne Morave, Toplice i Veternice...Direktor Vodoprivrednog centra Morava Dragoljub Miljojković izjavio je za da nivo vode raste, ali da stanje nije dramatično..."Procenjujemo da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.