VLADA SRBIJE USVOJILA: Bespovratna pomoć za još 2.000 porodica pogođenih poplavama!

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADA SRBIJE USVOJILA: Bespovratna pomoć za još 2.000 porodica pogođenih poplavama!

Vlada Srbije usvojila je danas Državni program obnove za korisnike stambenih objekata, oštećenih i porušenih usled poplava i klizišta koji predviđa bespovratnu pomoć za 2.000 porodica, koje do sada nisu ostvarile to pravo.

Kako se navodi u saopštenju posle sednice Vlade, program obnove predviđa bespovratnu pomoć u obnavljanju oštećenih i porušenih objekata od 24 hiljade do 144 hiljade dinara, u zavisnosti od kategorije oštećenja.
Vlada će za sprovođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ove uredbe izdvojiti 150 miliona dinara, rešenja o pomoći će donositi lokalne samouprave, a sprovodiće se u saradnji sa Kancelarijom za pomoć i obnovu poplavljenih područja, saopšteno je iz Vlade.
Vlada je nadanašnjoj sednici usvojila i Predlog zakona o finansiranju i obezbeđivanju finansiranja poljoprivredne proizvodnje sa ciljem da se poveća obim primarne poljoprivredne proizvodnje i unapredi tržišni model finansiranja.
Izvor: tanjug.rs
The post VLADA SRBIJE USVOJILA: Bespovratna pomoć za još 2.000 porodica pogođenih poplavama! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Pomoć za još 2.000 porodica pogođenih poplavama

Izvor: Blic, 25.Okt.2014

Vlada Srbije usvojila je danas Državni program obnove za korisnike stambenih objekata, oštećenih i porušenih usled poplava i klizišta koji predviđa bespovratnu pomoć za 2.000 porodica, koje do sada nisu ostvarile to pravo...Kako se navodi u saopštenju posle sednice Vlade, program obnove predviđa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.