(VIDEO) STRAH U AMERICI: Posle snežne oluje prete poplave!

Izvor: Kurir, 21.Nov.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) STRAH U AMERICI: Posle snežne oluje prete poplave!

Zbog neobične prirode nevremena, biće poplava u onim delovima kojima to u normalnim uslovima ne pret, prenosi CBC

Posle snežne oluje koja je zatrpala veći deo Amerike, sunce koje je obajsalo Bafalo je donelo i novu pretnju - poplave. Naime, naglo povećanje temperature, koje će iz minusa preći u 10 do 16 stepeni, otopiće ogromne količine snega, a sa sobom će doneti i kišu.

Meteorolozi objašnjavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da će u početku snežni nanosi uputi kišu, ali će to kasnije znatno povećati šanse za poplave.

How about the view out of my rear garage #snowvember #OrchardPark pic.twitter.com/xc2dgzdbh5

"Zbog neobične prirode nevremena, biće poplava u onim delovima kojima to u normalnim uslovima ne preti", objasnio je Ričard Tob. Na ulice su već postavljene pumpe koje bi trebalo da ispumpaju nadolazeću vodu.

http://www.youtube.com/watch?v=KA9XNRHxKbg

Snežna oluja, koja je zahvatila severoistok SAD i zbog velikih snežnih nanosa visokih čak dva metra gotovo potpuno blokirala neka naselja, dosad je odnela ukupno 13 života.

Dvoje starijih ljudi izgubilli su život pošto su evakuisani iz staračkog doma, dok je jedan 50-godišnjak pronađen mrtav u njegovom vozilu, naveo je AFP.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.