ULICA OTVORENOG SRCA: Poplava ljubavi u septembru

Izvor: Kurir, 02.Sep.2014, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULICA OTVORENOG SRCA: Poplava ljubavi u septembru

Posetioci mogu da donesu i knjige, sveske i školski pribor za obnovu biblioteka u vrtićima i osnovnim školama širom Srbije.

RDP B92 i Fond B92, u saradnji sa Ateljeom 212, Skupštinom grada Beograda, Turističkom organizacijom Beograda i opštinom Stari grad, organizuju vanredno izdanje Ulice otvorenog srca.

U subotu 6. septembra, u periodu od 10 do 20 sati, Svetogorska ulica postaće Ulica otvorenog srca. Ovoga puta okupiće se svi humani ljude >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji žele da pomognu u „Poplavi ljubavi“. Kupovinom specijalnih narukvica oni će pomoći obnovu vrtića u najugroženijim gradovima Srbije. Takođe, posetioci mogu da donesu i knjige, sveske i školski pribor za obnovu biblioteka u vrtićima i osnovnim školama širom Srbije.

Na platou ispred Ateljea 212 posetioce će pozdraviti hor Čarolija, Minja Subota, Dejan Cukić, Ana Stanić, Balkan salsa bend, Zemlja gruva, Aleksa Jelić, Bilja Krstić, Sanja Ilić i Balkanika, Nevena Božović, Sara Jovanović, Saška Janković, Tamara Dragičević, Ivan Mihajlović, Jelena Jovičić, Mina Lazarević, Ivan Jeftović i mnogi drugi. Konferansije manifestacije biće glumac i voditelj „Bulevara B92“ Ivan Tomić.

Na Di-džej bini kod Doma omladine prisutni će se družiti s voditeljima emisije „Uzbudilnik“ Daškom Milinovićem i Mladenom Urdarevićem.

Bina ispred opštine Stari grad namenjena je najmlađima. Pored horskih nastupa, deca će imati priliku i da nauče kako se pravi muzika u radionici Kuc-kuc Kolarac.

(S. A. R.)
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.