U nevremenu na francuskoj rivijeri poginule četiri osobe

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nevremenu na francuskoj rivijeri poginule četiri osobe

Najmanje četiri osobe su poginule u olujama i poplavama koje su pogodile francusku rivijeru.

Prefektura u regionu Var na jugu Francuske saopštila je da je danas nađeno telo jedne žene u mestu La Lond-le-Mor, dok spasioci tragaju za njenom osmogodišnjom ćerkom.

Još jedna žena je poginula juče kada je taj grad poplavljen.

U saopštenju se navodi da je telo jedne žene nađeno na plaži u mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jer, a telo jednog muškarca u gradu Kogolen.

Više od 600 spasilaca, među kojima i ronioci, angažovano je za u tom sredozemnom regionu Francuske za spasavanje ljudi iz poplava. Meteorolozi zasad ne predviđaju smanjenje padavina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FRA: Četiri žrtve velike oluje

Izvor: B92, 29.Nov.2014, 00:51

Najmanje četiri osobe su poginule u olujama i poplavama koje su pogodile francusku rivijeru...Prefektura u regionu Var na jugu Francuske saopštila je da je danas nađeno telo jedne žene u mestu La Lond-le-Mor, dok spasioci tragaju za njenom osmogodišnjom ćerkom. Još jedna žena je poginula juče...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.