U Prijepolju se pripremaju za odbranu od poplava, Lim ponovo prijeti

Izvor: SandzakPress.net, 28.Mar.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Prijepolju se pripremaju za odbranu od poplava, Lim ponovo prijeti

Prijepolje – Vodostaj Lima je u porastu od jutros 12 centimetara i približio se granici redovne odbrane od poplava izjavio je danas dežurni u prijepoljskom operativnom centru, Tikomir Miletić koji je uopzorio na otopljavanje snijega sa planina, pa je moguće da ova rijeka ponovo zaprijeti. On je kazao da se prati nivo vode ove rijeke, a naročito zbog toga što je RHMZ za predstojeći period najavio velike padavine, čak 20 litara po metru kvadratnom.“Ukoliko bude tako doći će i do >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << otapanja snijega u višim prijedelima pa će narasti bujični tokovi manjih rijeka”, naveo je Miletić dodajući da su nadležne službe u pripravnosti i prate situaciju na terenu. (Glas Zapadne Srbije)
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makedonija: Pod vodom poljoprivredno zemljište

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2015

SKOPLJE - U Makedoniji su obilne kiše izazvale izlivanje rijeka i poplavu poljoprivrednih površina, posebno u Pelagoniji, najvećoj kotlini u zemlji...zlile su se Crna Reka, Luda Mara, Raečka i Slupčanka koje su poplavile ogromne površine na području Pelagonije, Kavadaraca i Kumanova, javili su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.