Tomić: U toku sanacija štete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: U toku sanacija štete

U toku je sanacija štete koje su poplave napravile na jugu Srbije, a ne očekuje se ponavljanje takvog scenarija, izjavio je danas pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Bojan Tomić.

"Svi mostovi koji su bili u opasnosti sada više to nisu, sledi sanacija nekoliko manjih mesta, a doći će i do snižavanja vodostaja Južne Morave", kazao je Tomić za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Kako je objasnio, niko u Predejanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gde se sinoć izlila Južna Morava nije ugrožen, a građanima se dopremaju neophodne stvari.

Prema njegovim rečima, poplave koje su zadesile Bosilegrad su uglavnom posledica klizišta, a ekipe se nalaze na terenu kako bi sanirale štetu.

"Mi ćemo raditi na sankcionisanju onih koji budu bacali smeće, ali moramo svi zajedno da radimo na edukaciji u toj oblasti", naveo je Tomić.

Poplave su, kako je juče ocenio ministar za vanredne situacije Velimir Ilić, napravile veliku štetu u Bosilegradu, Vranjskoj Banji, Surdulici, Vladičinom Hanu i u Grdelici.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.