Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Apr.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: U poplavama poginulo pet osoba

Baka i njeno četvoro unučadi poginuli su u poplavama u mjestu Palestajn u američkoj saveznoj državi Teksas, izjavili su danas zvaničnici.

Policijski zvaničnik Džejms Maniz rekao je da su žrtve poplave stradale u mjestu Palestajn. udaljenom 160 kilometara jugoistočno od Dalasa.

"Žrtve su uspjele da izađu iz kuće, ali ih je odnijela bujica", izjavio je Maniz, dodajući da su pronađena tijela nastradalih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << />
Američka Metorološka služba objavila je nekoliko upozorenja za dolazak oluje od oblasti oko Hjustona, gdje je u poplavama poginulo osam ljudi, kao i nedaleko od Luizijane. Upozorenje na poplave objavljeno je od Teksasa do zapada Tenesija.

U Teksasu i Oklahomi danas je prijavljeno nekoliko tornada.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SAD: U poplavama poginuli baka i četiri unuka

Izvor: B92, 01.Maj.2016, 09:01

Ostin -- Najmanje pet osoba je poginulo, a jedna se vodi kao nestala u oluji i poplavama koje su pogodile Teksas i nekoliko drugih saveznih država centralnog dela SAD...Baka i četvoro unuka su u gradu Palestin u Teksasu, oko 160 kilometara jugoistočno od Dalasa, prvo uspeli da pobegnu iz svoje kuće,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.