Rostov: Stradala tinejdžerka, četiri osobe povređene

Izvor: Press, 01.Jul.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rostov: Stradala tinejdžerka, četiri osobe povređene

Jedna devojčica od 14 godina je stradala, a najmanje četiri osobe su povredjene u poplavama izazvanim obilnim kišama u južnom ruskom gradu Rostovu na Donu, izjavila je danas portparolka lokalnog Ministarstva unutrašnjih poslova regiona Rostova Natalija Ustimenko.
foto: tanjug.rs
Jedna devojčica od 14 godina je stradala, a najmanje četiri osobe su povredjene u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poplavama izazvanim obilnim kišama u južnom ruskom gradu Rostovu na Donu, izjavila je danas portparolka lokalnog Ministarstva unutrašnjih poslova regiona Rostova Natalija Ustimenko.
"Devojčicu je vodena struja povukla ispod parkiranog automobila. Ljudi su pokušali da joj pomognu, ali bezuspešno i ona se udavila", kazala je Ustimenkova u izjavi za TAS S.
Zamenik gradonačelnika Rostova na Donu Vladimir Arcibašev kazao je da je 60 zgrada poplavljeno i da je u toku procena materijalne štete.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.