Radost u Obrenovcu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radost u Obrenovcu

Lica žitelja Obrenovca, jednog od gradova u Srbiji koji je ponajviše i stradao u poplavama, ponovo su ovih dana bila ozarena. Naime, humanitarna organizacija Srbi za Srbe iz Beograda isporučila je polovinom novembra novi kontingent pomoći poplavljenim porodicama sa decom u Obrenovcu.

Zahvalni: Građani Obrenovca

 

 

Ovog puta, u sklopu stalnog projekta Borba protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poplava, pomoć u vidu 16 veš-mašina, 12 električnih šporeta, deset frižidera i sedam zamrzivača dobilo je 37 porodica u centralnim obrenovačkim ulicama, odnosno u Trećoj i Drugoj mesnoj zajednici. Ukupna vrednost pomoći iznosila je 1.213.550 dinara.

 

Do sada je organizacija Srbi za Srbe obezbedila donatorska sredstva za ukupno 178 porodica iz Obrenovca u saradnji sa firmom Gorenje, čiji aparati imaju pet godina garancije. Celokupna pomoć dopremljena je uz pomoć prijatelja iz firme Tehnomanija.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.