RETKOST NA SNIMKU: U velikom JEZERU otvorila se JAMA, dron ušao i zabeležio OPAK PRIZOR! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RETKOST NA SNIMKU: U velikom JEZERU otvorila se JAMA, dron ušao i zabeležio OPAK PRIZOR! (VIDEO)

Fenomenalni snimci.

Obilne kiše i sneg i snažan vetar koji su u poslednje vreme pogodili Kaliforniju, nisu uzrokovali samo poplave i odrone. Na stotine domova u blizini Los Anđelesa evakuirano je zbog opasnosti od klizanja terena, ali jedan prirodni fenomen privukao je pažnju istovremeno lepom i zastrašujućom pojavom. Jezero Beriesa je zbog vremenskih prilika doseglo vodostaj kakav građani nisu doživeli poslednjih 10 godina, što je uzrokovalo punjenjem dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i po metra širokog odvoda u jezeru. Odvod nazvan Glory Hole funkcioniše kao onaj u kadi, a namena mu je spreči prelivanje jezera.

Poslednji put kad se jezero Beriesa napunilo do te mere da se aktivirao odvod, bilo je 2006. Ovo je prvi put da su radnici na jezeru snimili ovaj fenomen dronom i snimci su fantastični!

Pogledajte OVDE kako danas izgleda lepa Danica iz "Lajanja na zvezde". 
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otvorila se SVETA RUPA: Obilne kiše su padale 10 godina, a onda se na jezeru aktivirao gigantski odvod (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Feb.2017

Kiša u Kaliforniji je osim nevolja prouzrokovala i redak fenomen. Zbog količine vode u jezeru se aktivirao odvod poznat kao "Sveta Rupa" (Glory Hole) koji funkcioniše kao odvod u kadi...Jezero Beriesa u Kaliforniji doseglo je najviši nivo u poslednjih deset godina zbog obilnih kiša koje uzrokuju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.