POTOPLJENA TITOVA RODNA KUĆA: Nevreme poplavilo Kumrovec

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTOPLJENA TITOVA RODNA KUĆA: Nevreme poplavilo Kumrovec

U nevremenu koje je zahvatilo Krapinsko-zagorsku županiju, posebno njen zapadni deo i Kumrovec, za deset minuta pale su velike količine kiše koje su poplavile mnoge objekte, među kojima i Titovu rodnu kuću u kojoj je bilo četrdesetak centimetara vode.

Nevreme je pogodilo ovu oblast u kasnim večernjim satima u subotu, a otklanjanje štete još uvek traje, prenosi Hina.

Foto: Profimedia/Bettmann/CORBIS

Osim toga, poplavljeno je i tridesetak objekata u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << celom Kumrovcu kao i trgovački centar u središtu mesta.



(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nevreme u Kumrovcu, poplavljena Titova rodna kuća

Izvor: Radio 021, 26.Jun.2016

U nevremenu koje je zahvatilo Krapinsko-zagorsku županiju, posebno njen zapadni deo i Kumrovec, za deset minuta pale su velike količine kiše koje su poplavile mnoge objekte, među kojima i Titovu rodnu kuću...Nevreme je pogodilo ovu oblast u kasnim večernjim satima u subotu, a otklanjanje štete...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.