ODAHNULI: Ukinuta vanredna odbrana od poplava u Veterniku i Kovilju

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODAHNULI: Ukinuta vanredna odbrana od poplava u Veterniku i Kovilju

NOVI SAD - Novosadski štab za vanredne situacije odlučio je danas da se ukine vanredna odbrana od poplava u svim mesnim zajednicama u Novom Sadu, a da na snazi ostane redovna odbrana od poplava u Kovilju i u Veterniku.

Donet je zaključak da preduzeće "Ciklonizacija" u narednom periodu sprovede mere dezinfekcije i dezinsekcije. Sa sednice je poručeno da Građevinska inspekcija izlazi na teren na svim mestima gde se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << voda povuče i gde je moguće vršiti procenu štete, te da će Grad Novi Sad građanima pružiti podršku u sanaciji.

Za prijavu štete na objektima potrebno je obratiti se Upravi za inspekcijske poslove telefonom na brojeve 4872 402, 4872 403 i 4872 404.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.