Nove kuće za 15 ljubovijskih porodica

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove kuće za 15 ljubovijskih porodica

Petnaest ljubovijskih porodica će do zime dobiti nove montažne kuće, 17 kuća će biti obnovljeno, a 35 poljoprivrednih gazdinstava će ući u proceduru za dobijanje pomoći, rečeno je na predstavljanju projekta „Obnova kuća i ekonomsska revitalizacija porodica pogođenih poplavama“.

Projekat, vrednosti tri miliona evra, u osam opština sprovode nemačka humanitarna organizacija ASB i Fondacija “Ana i Vlade Divac” sa partnerima.

Pored obnove domova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Ljuboviji, Šapcu, Loznici, Malom Zvorniku, Bajinoj Bašti, Valjevu, Osečini i Šidu, predviđena je i pomoć vlasnicima malih i srednjih preduzeća i poljoprivrednih gazdinstava za ponovno pokretanje proizvodnje.

Projekat se finansira sredstvima EU, a predviđa i potpuno opremanje kuća nameštajem i belom tehnikom.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.