Nevreme na jugu Crne Gore, poplavljen Herceg Novi

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme na jugu Crne Gore, poplavljen Herceg Novi

Snažno nevreme zahvatilo je večeras južne i centralne delove Crne Gore, a u većini primorskih gradova ulice su pod vodom.

U popodnevnim satima hercegnovsku opštinu zahvatilo je veliko nevreme, i za samo 10 minuta palo je 25 litara kiše po kvadratnom metru, prenose "Dnevne novine" podatke Hidrometeorošlog zavoda Herceg Novi.

Voda je nosila sve pred sobom, a na saobraćajnicama je bilo odrona.

Najkritičnije je bilo u Skojevskoj ulici u Igalu, gde su stanari >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispumpavali vodu koja je ulazila u kuće.

Kako prenosi portal Vijesti, zbog veoma loših vremenskih uslova, Lučka kapetanija Bar u 20 sati večeras je izdala zabranu isplovljavanja iz Luke Bar koja će biti na snazi do sutra ujuto.

Iz kapetanije je rečeno da je pomorska vremenska progoza najavila južni i jugoistočni vetar sa udarima do 35 čvorova, sa smirivanjem u jutarnjim satima.

Olujni jugo podigao je kasno popodne more, u barskom zalivu već od popodnenvih sati, nije bilo manjih plovila, a na kupalištima nije bilo ni kupača.

Snažan pljusak, praćen grmljavinom, počeo je u Baru nešto pre 20 sati.

U Crnoj Gori je na snazi narandžasti meteo alarm, jer meteorolozi ne očekuju obilne padavine kao u Hrvatskoj, gde je na snazi crveni meteo alarm.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme na jugu Crne Gore

Izvor: Akter, 30.Jul.2014

Snažno nevreme zahvatilo je večeras južne i centralne delove Crne Gore, a u većini primorskih gradova ulice su pod vodom..U popodnevnim satima hercegnovsku opštinu zahvatilo je veliko nevreme, i za samo 10 minuta palo je 25 litara kiše po kvadratnom metru, prenose "Dnevne novine" podatke Hidrometeorošlog...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.