Nema opasnosti od poplava do kraja nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema opasnosti od poplava do kraja nedelje

Nema opasnosti od poplava do kraja nedelje, izjavio je danas pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Goran Nikolić.

"Na vodotokovima je situacija normalna i skoro da nema nikakvih problema, osim malog povećanja nivoa reka", kazao je Nikolić Tanjugu.

On je rekao da se ponedeljak na utorak očekuje naglo otopljavanje snega i da će Sektor za vanredne situacije biti u pripravnosti u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da dođe do plavljenja bujičnih vodotokova.

Prema njegovim rečima, na Kopaoniku ima oko 40 centimetara snega, Divčibarama u Zlatiboru 25, Crnom vrhu 15, Staroj planini između 10 i 20m Pešteru 30, Goliji 20 centimetara...", naveo je Nikolić.

On je dodao da je Hidrometeorološki zavod Srbije najavio da se u utorak očekuje malo veće otopljavanje snega.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nema opasnosti od poplava do kraja nedelje

Izvor: Blic, 21.Apr.2017

Nema opasnosti od poplava do kraja nedelje, izjavio je danas pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije MUP-a Goran Nikolić...- Na vodotokovima je situacija normalna i skoro da nema nikakvih problema, osim malog povećanja nivoa reka - kazao je Nikolić Tanjugu...On je rekao da se ponedeljak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.