Manifestacija Leto u Obrenovcu olakšava svakonevicu povratnika nakon poplava

Izvor: Blic, 09.Avg.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija "Leto u Obrenovcu" olakšava svakonevicu povratnika nakon poplava

Manifestacija "Leto u Obrenovcu" otvorena je večeras predstavom "Muškarčine" ispred Doma kulture u ovom gradu. Brojni muzički, pozorišni, filmski, plesni, naučni programi održavaće se na istom mestu sve do 13. avgusta. Iz predstave "Muškarčine" trupe "E8" Foto: D.Milenković

Organizatori manifestaciju su Fondacija za mlade Obrenovca i Ministarstvo omladine i sporta, uz brojne organizacije i preduzeća ("Exit", MTV, "Koka-kola"...), koja su volonterski ponudila pomoć u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << realizaciji projekta.

- Manifestacija je nastala sa jednostavnim ciljem da obradujemo Obrenovčane i olakšamo im ovo leto koje dolazi posle katastrofalnih majskih poplava. S obzirom na situaciju, zadovoljni smo posetom prvog dana - rekli su organizatori za "Blic".

Od 9. do 13. avgusta, sa početkom od 19 sati, Obrenovčani će ispred Doma kulture oći da uživaju u brojnim i različitim kulturnim sadržajima. Ako vremenske prilike budu loše, manifestacija se seli u unutrašnjost Doma.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.