Lažno prijavili da su im kuće poplavljene

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažno prijavili da su im kuće poplavljene

Policija je podnela krivične prijave protiv tri osobe, iz Lazarevca, Beograda i Bajine Bašte, zbog sumnje da su izvršili krivično delo navođenje na overu neistinitog sadržaja.

Policija tereti osumnjičene da su oni u nadležnom organu Uprave Opštine Bajina Bašta, dali izjavu da su stambene objekte koji su bili poplavljeni u maju 2014. godine, koristili za život, iako su živeli na drugoj adresi.

Opštinska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uprava je donela rešenje kojim je utvrđeno da su objekti oštećeni u elementarnim nepogodama.

Osumnjičenom iz Lazarevca dodeljena je bespovratna novčana pomoć u iznosu od oko 2.000.000 dinara, a osumnjičenoj iz Beograda je doniran građevinski materijal za izgradnju porodične stambene kuće u iznosu od oko 1.300.000 dinara.

Osumnjičenoj iz Bajine Bašte dodeljena je bespovratna pomoć u iznosu od 2.000.000 dinara.

O događajima je obavešten tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Užicu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijave zbog mućki u obnovi posle poplava

Izvor: Mondo, 25.Maj.2015

Policija je podnela krivične prijave protiv tri osobe iz Lazarevca, Beograda i Bajine Bašte, osumnjičene za krivično delo navođenje na overu neistinitog sadržaja. Prijavili da žive u poplavljenim kućama, iako su živeli na drugom mestu...Foto: Mondo/Goran Sivački..U današnjem saopštenju MUP...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.