Hrvatska: Aktiviran Meteoalarm, crveno upozorenje za Karlovac

Izvor: Studio B, 22.Maj.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Aktiviran Meteoalarm, crveno upozorenje za Karlovac

Najavljene vremenske (ne)prilike uzrokovale su aktiviranje Meteoalarma za čitavu Hrvatsku, pa je crveno upozorenje danas izdato za karlovačko područje zbog moguće obilne koše - razloga za strah stanovnika od novih poplava.

Narandžasto upozorenje važi za Gorski Kotar, Liku, Zagreb, Međimurje, Zagorje, Dalmaciju, prenosi Index.hr i precizira da se u prestonici očekuje obilna kiša, a mogući su i olujni udari vetra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Slično vreme najavljeno je i u Međimurju, Hrvatskom zagorju i Dalmaciji, gde se uz obilne padavine očekuje i grmljavina.

Kiša će u celoj zemlji padati do ponedeljka, kada se očekuje smirivanje vremena, ali samo na jugu zemlje. U drugim područjima kišovito će biti do sredine sedmice.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.