HUMANI SEPTEMBAR: Ulica otvorenog srca za mališane iz područja ugroženih poplavama (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANI SEPTEMBAR: Ulica otvorenog srca za mališane iz područja ugroženih poplavama (FOTO)

U subotu 6. septembra, u periodu od 10h do 20h, Svetogorska ulica postaće Ulica otvorenog srca. Ovoga puta, RDP B92 i Fond B92 u saradnji sa Ateljeom 212, Skupštinom grada Beograda, Turističkom organizacijom Beograda i Opštinom Stari grad okupiće sve humane ljude koji žele da pomognu u “Poplavi ljubavi”

U subotu 6. septembra, u periodu od 10h do 20h, tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca imaće i svoje letnje izdanje, jer najmlađi iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poplavama ugroženih područja, nisu zaboravljeni.

Ovoga puta, RDP B92 i Fond B92, u saradnji sa Ateljeom 212, Skupštinom grada Beograda, Turističkom organizacijom Beograda i Opštinom Stari grad, okupiće sve humane ljude koji žele da pomognu u “Poplavi ljubavi”. Kupovinom specijalnih narukvica #poplavaljubavi, posetioci će pomoći obnovu vrtića u najugroženijim gradovima Srbije.

Takođe posetioci, će moći da donesu I knjige, sveske I školski pribor za obnovu biblioteka u vrtićima I osnovnim školama širom Srbije. Biće to prilika da ponovo vidimo I neke od junaka koji su nesebično pomagali onima koji su se suočili sa dramatičnim posledicama poplava.

Foto: Promo

U Ulici otvorenog srca, 6. septembra biće otvarene tri bine za svu decu: na platou ispred Ateljea 212, bini kod Doma omladine i ispred opštine Stari grad.

Na platou ispred Ateljea 212 posetioce će pozdraviti Leontina i hor Čarolija. Celodnevni program trebalo bi da upotpune Minja Subota, Dejan Cukić, Ana Stanić, Balkan salsa bend, Zemlja gruva, Aleksa Jelić, Bilja Krstić, Sanja Ilić i Balkanika, Nevena Božović, Sara Jovanović, Saška Janković, Tamara Dragičević, Ivan Mihajlović, Jelena Jovičić, Mina Lazarević, Ivan Jeftović i mnogi drugi.

Konferansije manifestacije biće glumac i voditelj Bulevara B92 Ivan Tomić, dok će voditelj Bulevara u 5 do 5 i Galilea Miloš Urošević, voditelj Bulevara B92 Vladimir Đorđević i novinarka Katarina Lazarević, uključivati direktno u program TV B92.

Foto: Promo

Na Di džej bini kod Doma omladine, osim sjajne elektronske muzike, posetioce će dočekati popularni dvojac iz Novog Sada, voditelji emisije Uzbudilnik koja se svakog jutra emituje na radiju B92 Daško Milinović i Mladen Urdarević.

Bina ispred opštine Stari grad namenjena je najmlađima. Pored horskih nastupa, deca će imati priliku i da nauče kako se pravi muzika u radionici Kuc kuc Kolarac, a nešto starije posetioce zabavljaće bend The Invisibles.

Duž Ulice otvorenog srca biće postavljeni dinosaurusi-replike iz „Dina parka“ Prirodnjačkog centra u Svilajncu.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da budu deo Ulice otvorenog srca, televizija B92 obezbedila je direktan prenos, u periodu od 12 do 14 sati.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.