Fondacija Princeza Katarina uručila donacije u Obrenovcu

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija Princeza Katarina uručila donacije u Obrenovcu

Fondacija Princeza Katarina uručila je danas humanitarnu donaciju za 16 porodica u Obrenovcu i 70 porodica u selu Poljane kod Obrenovca, koji su pogođeni katastrofalnim poplavama u maju ove godine. Donacije su uručene porodicama 16 pripadnika Vatrogasne spasilačke brigade u Obrenovcu, a sastoje se od frižidera, električnih štednjaka, veš mašina, pegli i druge bele tehnike.

U selu Poljane humanitarne donacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su uručene članovima 70 porodica a pomoć obuhvata sredstva za ličnu higijenu, za čišćenje, posteljinu, jastuke, ćebad, peškire, garderobu i opremu za bebe.

Humanitarna pomoć u iznosu od osam hiljada dolara obezbeđena je zahvaljujući aktivnostima kancelarije Lajflajn Njujork i Lajflajn Čikago, istoimene humanitarne organizacije koja radi pod pokroviteljstvom princeze Katarine Karađorđević.

Članica savetodavnog borda humanitarne kancelarije Lajflajn Njujork Danijela

Čeliković rekla je Tanjugu da se nada da je ovo samo početak jedne kontinuirane akcije, u kojoj će ta Fondacija nastaviti da pomaže ugroženim porodicama koje su nastradale u majskim poplavama.

Čeliković je objasnila da Fondacija obično organizuje donatorske večeri, izložbe,

aukcije ili razne kulturne manifestacije za prikupljanje humanitarne pomoći.

Ovaj put Fondacija je zbog hitnosti situacije pozvala ljude dobre volje da finansijskim donacijama pomognu porodicama pogođenim katarstrofalnim poplavama i oni su se odazvali na poziv, rekla je Čeliković.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fondacija Princeze Katarine dostavila pomoć žiteljima Obrenovca i Poljana! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2014, 10:49

Fondacija princeze Katarine Karađorđević isporučila je humanitarnu pomoć u vidu bele tehnike, kućnog tekstila i opreme za bebe za građane Obrenovca nastradale u poplavama

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.