Devet montažnih objekata u Vladičinom Hanu

Izvor: Akter, 21.Apr.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devet montažnih objekata u Vladičinom Hanu

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić uručio je danas ključeve devet montažnih objekata za privremeni smeštaj porodicama u opštini Vladičin Han, koje su u januarskim poplavama u tom kraju ostale bez krova nad glavom

Kako je saopštila pokrajinska vlada, Pajtić je tokom posete Vladičinom Hanu ocenio da je važno pokazati solidarnost prema nerazvijenim opštinama, u koje spada i to mesto na jugu Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />"Od 23 najrazvijenije opštine u Srbiji, 13 se nalazi u Vojvodini, dok se od 45 najnerazvijenijih, nijedna ne nalazi u Pokrajini. Zbog toga je važno pokazati solidarnost prema sredinama kao što je Vladičin Han", rekao je predsednik Pokrajinske vlade.

Prema Pajtićevoj oceni, vojvođanska administracija je "pokazala koliko je solidarnost važna, ne samo kada su državne institucije u pitanju, već generalno u društvu".

"Bićemo mnogo bolji ljudi i mnogo bolji narod ako povratimo solidarnost, koja nas je kroz istoriju krasila", rekao je Pajtić.

Vlada Vojvodine donirala je opštini Vladičin Han pored montažnih objekata i dva sanitarna kontejnera sa tuševima i toaletima a ukupna vrednost donacije iznosi 2,6 miliona dinara.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.