Deset super trendova koje nikako ne smete da nosite na posao

Izvor: Scandal.rs, 02.Apr.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deset super trendova koje nikako ne smete da nosite na posao

Znate kako kažu: ako želite da postanete šef, morate da se obalačite kao da ste već šef. Ova uputstva će vam pomoći da lakše prepoznate koji su to “moćni” trendovi, a koje definitivno treba da izbegavate kad idete na posao.

1. “Poplava” karnera

Svedena količina karnera je ženstvena, ali definitivno ne treba da izgledate kao šećerna vuna na poslu. Čak i ako je to simpatičan izgled za vikend, niko vas neće shvavti ozbiljno ako se na poslu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pojavite kao slatka devojčica.

2. Cegeri sa upadljivim printovima

Da li mislite da bi se vaš pretpostavljeni pojavio na sastanku s cegerom za plažu na kome je odštampan veliki ananas. Ne? Onda ni vi ne bi trebalo to da radite. To ipak ne znači da vaša tašna mora da bude dosadna, ali jednobojna velika kožna torba za zanimljivom strukturom je ono što vam je potrebno.

3. Nokti kao “sa splava”

Ono što vaš manikir može da napravi na vašim noktima je ponekad prava umetnost. Ali kao i svaki akcesoar, neki dizajni su više za izlazak u grad nego za posao. Tako da ako ne biste nosili cipele sa šljokicama na posao, šljokice ne bi trebalo da nosite ni na noktima.

4. Cipele s mašnom

To je tako slatko, ali vam neće doneti unapređenje. Jaka, oštra i moćna cipela je ono što treba da nosite.

5. Animal print

Iako je u redu da nosite printove, ne treba da se pojavite u kancelariji kao zver. Radije obucite bluzu sa apstraktnim, geometrijskim printovima i zanimljivim bojama.

6. Ogrlice sa ogromnim cirkonima

Možda vam zvuči zabavno da se za vikend “okitite” nekim glomaznim komadom nakita koji ima velike šljašteće ukrase, ali osim ako ne želite da izgledate kao da ste promašili događaj, ne nosite ih na posao.

7. “Seljačke” bluze

Ne zanima nas koliko ste hipik u duši, na poslu ne treba da izgledate kao da ste se probudili kod babe u selu u jednoj od onih džak-košulja-hajina. Vi ste kraljica i tako se i ponašajte.

8. Ukrasi za kosu

Na poslu treba najpre da mislite najpre na funkcionalnost, a posle na dekorativnu stranu. Što jednostavnije, to bolje – rajfove sa ogromnim cirkonima ostavite za žurku.

9. Svetlucavi detalji na odeći

Priznajemo, to je trend koji je teško zaobići i odlično izgleda, ali problem je u tome što samo oni kvalitetni komadi izgledaju skupo. Dovojno je samo nekoliko pokidanih končića i izgubljenih kamenčića da izgledate neuredno. Kako biste izbegli ovo, nosite bluze sa drugačijim ukrasima, kao što je rajsferšlus i akcenti koji neće popadati ako naletite na nekoga na hodniku.

10. Ogromne narukvice koje zveckaju

One su bučne i previše upadljive za posao. Ni vi ni vaše kolege ne žele da im udarate ritam dok kucate po tastaturi.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.