ČEKAJUĆI „VODOVOD“ Cele noći strepe od poplava zbog prsle cevi

Izvor: juGmedia, 01.Jul.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKAJUĆI „VODOVOD“ Cele noći strepe od poplava zbog prsle cevi

LESKOVAC – Meštani Vlajkove ulice u Leskovcu iza Okružnog zatvora cele noći će dežurati u strepnji da im vodovodna cev koja je pukla još jutros u 11 sati ne poplavi dvorišta i podrume pošto su radnici „Vodovoda“ ostavili nepopravljen kvar.

U „Vodovodu“ nam je saopšteno da je bolje da voda u tom delu grada curi tokom čitave noći nego >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da zatvaraju mrežu celom Radničkom i Ohridskom naselju.

Ipak, meštani Vlajkove negoduju i tvrde da će dežurati cele noći od straha da im se voda ne uvuče u kuće.

Ne mogu da grešim dušu, kada smo pozvali „Vodovod“ radnici su dolazili u dva navrata ali su na kraju otišli, nisu zatvorili ventile i voda i dalje curi. Meni je već došla do garaže u kojoj imam vredan alat, brusilice, akumulatore… Sve to može u troku noći da bude upropašteno„, boji se Ninoslav Stanojković ispred čije kuće je i prsla vodovodna cev.

Ovaj čovek, inače leskovački vatrogasac, kaže da je iznenađen postupcima radnika „Vodovoda“ koji su, kako tvrdi, jako neozbiljno shvatili njegova upozorenja.

Nakon drugog obilaska terena su bukvalno pobegli i ostavili vodu da curi. Kada sam pozvao dežurnu službu, kazali su mi da nije ništa strašno i da takve manje kvarove oni ostavljaju nepopravljene i po desetak dana. Zamislite šta bi se desilo kada bih ja nekome kome gori kuća ili nešto pored kuće rekao doći ćemo za deset dana? Pa to nije normalno„, zaključuje Stanojković.

Dežurni radnik „Vodovoda“ Zoran Milenković kazao nam je u telefonskom razgovoru da zna za problem u Vlajkovoj ulici i da će ekipe ujutru izaći na teren.

Cev je pukla ispod betonske konstrukcije koja mora da se razbija. A naše kolege su danas imale dve velike havarije u Ulici Rade Žunića i Stepše Stepanovića. To nam je bio prioritet. Neka se ti ljudi strpe. Rešićemo problem ujutru„, kazao nam je.

Meštani ovog dela Vlajkove ulice tvrde da imaju razumevanja za težak i obiman posao malobrojnih vodoinstalatera ovog javnog preduzeća, ali sa druge strane su ogorčeni što oni nemaju razumevanja za njih i pitaju se ko će na kraju platiti račune za svu iscurelu vodu tokom današnjeg dana i u toku ove noći.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Raška bez vode, snabdevanje iz cisterni

Izvor: OkRadio.rs, 02.Jul.2016, 19:56

U ulici Omladinskih brigada u Vranju u subotu je došlo do dve havarije na vodovodnoj mreži, pa će meštani ove ulice i naselja Raška vodom biti snabdevani iz cisterni, kažu iz Vodovoda. Najpre je u jutarnjih časovima došlo do havarije na magistralnom cevovodu kod Fabrike hleba i mleka. - Ovaj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.