POGLEDAJTE Greškom mu eksplodirala bomba u lice pošto je loše podesio tajmer

Izvor: Blic, 03.Apr.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE Greškom mu eksplodirala bomba u lice pošto je loše podesio tajmer

Nepoznati irski bombaš se greškom digao u vazduh, pošto mu je sat vremena prerano eksplodirala bomba, koju nije dobro tajmirao zbog pomeranja sata, odnosno prelazak na letnje računanje vremena.

@TVconormac 2nd photo of scene. pic.twitter.com/qdl0uMHReT

— Alan Bennett (@PoloBoy) March 30, 2014

Bombaš je nekako uspeo da preživi, a policiji je prijavljeno da je nakon eksplozije primećen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čovek koji beži sa mesta nesreće, prekriven krvlju.

Policija veruje da je bombaš postavio eksploziv ispod Volva u centru Dablina. Još nije sasvim sigurno dali je bomba eksplodirala prerano, kako veruje policija, ili se bombaš vratio da proveri zašto nije došlo do detonacije.

Organi vlasti veruju da je njemu bomba ekslodira u lice, i da ima teške povrede prednjeg dela tela.

Lots of Garda activity still in the area, 2 hours after this car exploded on Long Lane in Dublin. pic.twitter.com/OxSFCbEqus

— Alan Bennett (@PoloBoy) March 31, 2014

Svedoci kažu da su videli krvavog čoveka kako beži sa mesta nesreće i uleće u taksi.

- Deluje kao da je bombaš loše podesio tajmer - rekli su policijski zvaničnici.

Da je još neko bio u blizini kola kada je bomba eksplodira, veoma je verovatno da bi bio ozbiljno povređen ili ubijen, dodaju policijski izvori.

Kola inače pripadaju lokalčnom biznismenu, i potpuno su uništena u eksploziji. Popucala su i stakla obližnjih kuća. Veruje se da se radi o mafijaškom obračunu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Pomeranje sata

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE Digao se u vazduh pošto je zaboravio da podesi tajmer na letnje računanje vremena

Izvor: Blic, 03.Apr.2014

Nepoznati irski bombaš se greškom digao u vazduh, pošto mu je sat vremena prerano eksplodirala bomba, koju nije dobro tajmirao zbog pomeranja sata, odnosno prelazak na letnje računanje vremena. ..@TVconormac 2nd photo of scene. pic.twitter.com/qdl0uMHReT..— Alan Bennett (@PoloBoy) March 30, 2014..Bombaš...

Nastavak na Blic...

Raznela ga bomba jer nije podesio tajmer na letnje računanje vremena (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Apr.2014

Policija veruje da je bomba koju je za sada nepoznati muškarac u Dablinu pokušao da postavi pod automobil "Volvo", eksplodirala upravo iz tog bizarnog razloga. Bombaš je preživeo i uspeo je da pobegne sa mesta zločina

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.