POGLEDAJTE Bombaš digao sebe u vazduh jer nije podesio tajmer na letnje računanje vremena

Izvor: Blic, 03.Apr.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE Bombaš digao sebe u vazduh jer nije podesio tajmer na letnje računanje vremena

Nepoznati irski bombaš se greškom digao u vazduh, pošto mu je sat vremena prerano eksplodirala bomba, koju nije dobro tajmirao zbog pomeranja sata, odnosno prelazak na letnje računanje vremena.

@TVconormac 2nd photo of scene. pic.twitter.com/qdl0uMHReT

— Alan Bennett (@PoloBoy) March 30, 2014

Bombaš je nekako uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preživi, a policiji je prijavljeno da je nakon eksplozije primećen čovek koji beži sa mesta nesreće, prekriven krvlju.

Policija veruje da je bombaš postavio eksploziv ispod Volva u centru Dablina. Još nije sasvim sigurno dali je bomba eksplodirala prerano, kako veruje policija, ili se bombaš vratio da proveri zašto nije došlo do detonacije.

Organi vlasti veruju da je njemu bomba ekslodira u lice, i da ima teške povrede prednjeg dela tela.

Lots of Garda activity still in the area, 2 hours after this car exploded on Long Lane in Dublin. pic.twitter.com/OxSFCbEqus

— Alan Bennett (@PoloBoy) March 31, 2014

Svedoci kažu da su videli krvavog čoveka kako beži sa mesta nesreće i uleće u taksi.

- Deluje kao da je bombaš loše podesio tajmer - rekli su policijski zvaničnici.

Da je još neko bio u blizini kola kada je bomba eksplodira, veoma je verovatno da bi bio ozbiljno povređen ili ubijen, dodaju policijski izvori.

Kola inače pripadaju lokalčnom biznismenu, i potpuno su uništena u eksploziji. Popucala su i stakla obližnjih kuća. Veruje se da se radi o mafijaškom obračunu.

VIDEO > Nekoliko trenutaka posle eksplozije bombe:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bombas-digao-sebe-u-vazduh-jer-nije-podesio-tajmer-na-letnje-racunanje-vremena

Izvor: medio.rs, 03.Apr.2014

Nepoznati irski bombaš se greškom digao u vazduh, pošto mu je sat vremena prerano eksplodirala bomba, koju nije dobro tajmirao zbog pomeranja sata, odnosno prelazak na letnje računanje vremena.

Nastavak na medio.rs...

Bombaš se slučajno digao u vazduh zbog promene sata

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2014, 00:14

Jedan irski bombaš slučajno je sebe digao u vazduh, pošto mu je sat vremena ranije eksplodirala bomba, koju nije dobro tempirao zbog pomeranja sata, odnosno prelaska na letnje računanje vremena...Teško povređeni bombaš pobegao sa mesta nesreće.. ..Bombaš je nekako uspeo da preživi, a policiji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.