Bombaš se slučajno digao u vazduh zbog promene sata

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2014, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombaš se slučajno digao u vazduh zbog promene sata

Jedan irski bombaš slučajno je sebe digao u vazduh, pošto mu je sat vremena ranije eksplodirala bomba, koju nije dobro tempirao zbog pomeranja sata, odnosno prelaska na letnje računanje vremena.

Teško povređeni bombaš pobegao sa mesta nesreće

 

Bombaš je nekako uspeo da preživi, a policiji je prijavljeno da je posle eksplozije primećen čovek koji beži sa mesta nesreće, prekriven >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << krvlju. Policija veruje da je bombaš postavio eksploziv ispod jednog "volva" u centru Dablina.

 

Još nije sasvim sigurno dali je bomba eksplodirala prerano, kako veruje policija, ili se bombaš vratio da proveri zašto nije došlo do detonacije. Organi vlasti veruju da je njemu bomba ekslodira u lice, i da ima teške povrede prednjeg dela tela. Svedoci kažu da su videli krvavog čoveka kako beži sa mesta nesreće i uleće u taksi.

"Deluje kao da je bombaš loše podesio tajmer", rekli su policijski zvaničnici.

Kola ispod kojih se bomba nalazila pripadaju lokalnom biznismenu, i potpuno su uništena u eksploziji. Popucala su i stakla obližnjih kuća. Veruje se da se radi o mafijaškom obračunu.

 
Pogledaj vesti o: Volvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.