Žbogar: Izbori na Kosovu neprihvatljivi

Izvor: Blic, 21.Mar.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žbogar: Izbori na Kosovu neprihvatljivi

Specijalni predstavnik Evropske unije na Kosovu Semuel Žbogar izjavio je danas da je održavanje izbora na teritoriji Kosova potpuno neprihvatljivo.

On je u razgovoru sa predsednikom Skupštine Kosova Jakupom Krasnićijem rekao da je EU potpuno jasna da Srbija ne može da održi lokalne izbore na Kosovu i da su oni potpuno neprihtljivi, preneo je Koha ditore.

Međutim, ukazao je Žbogar, moguće je da u organizaciji OEBS budu održani parlamentarni izbori za građane koji imaju dvojno državljanstvo.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žbogar: Izbori na Kosovu neprihvatljivi

Izvor: S media, 21.Mar.2012

Specijalni predstavnik Evropske unije na Kosovu Semjuel Žbogar izjavio je danas da je održavanje izbora na teritoriji Kosova potpuno neprihvatljivo...O predsedničkim izborima u skladu sa državnim interesima..Vučić: DS pokušava da zavara birače..Predsedniku, članovima i sekretaru RIK 90.000 dinara...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.