Zbog opštih izbora, veća izlaznost

Izvor: NaDlanu.com, 04.Apr.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog opštih izbora, veća izlaznost

BEOGRAD, 4. aprila 2012. (Beta) - Progamski direktor CeSID-a Djordje Vuković rekao je u sredu da će zbog izbora na svim nivoima izlaznost 6. maja biti veća, ali da neće bitno promeniti rezultate parlamentarnih izbora.

BEOGRAD, 4. aprila 2012. (Beta) - Progamski direktor CeSID-a Djordje Vuković rekao je u sredu da će zbog izbora na svim nivoima izlaznost 6. maja biti veća, ali da neće bitno promeniti >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << rezultate parlamentarnih izbora."Održavanje prvog kruga predsedničkih izbora neće biti presudno za izbore. Bilo bi drugačije da je drugi krug izbora 6. maja, jer bi u tom slučaju kandidati odvukli veliki broj glasova svojim listama", rekao je Vuković agenciji Beta.Prema njegovim rečima, održavanje drugog kruga izbora "poguraće" formiranje vlade posle parlamentarnih izbora, jer se može očekivati da se formira blok stranaka koje daju podršku odredjenom kandidatu.Vuković je ocenio da neće biti "puno razmimoilaženja" izmedju broja osvojenih glasova kandidata za predsednika i njihovih lista.On je rekao da će glavne teme kampanje i za predsedničke i za parlamentarne izbore biti ekonomija, nezaposlenost, standard, loše privatizacije i korupcija.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Predsednički izbori

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.