Zaštitnik građana: Prisustvovaću inauguraciji, to je moja dužnost

Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaštitnik građana: Prisustvovaću inauguraciji, to je moja dužnost

Vršilac funkcije zaštinika građana Miloš Janković kaže da je dobio poziv i da će prisustvovati svečanosti povodom preuzimanja dužnosti predsednika Republike u petak 23. juna 2017. godine.

- Dobio sam poziv da prisustvujem. Prisustvovaću. Smatram da je to moja dužnost s obzirom na funkciju koju obavljam. U Srbiji treba da se uspostavi međusobno uvažavanje institucija - poručio je Janković.

Svečani prijem povodom preuzimanja dužnosti predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića održaće se 23. juna u Palati Srbija na Novom Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaštitnik: Prisustvovaću inauguraciji, to je moja dužnost

Izvor: RTS, 21.Jun.2017

. Vršilac funkcije Zaštinika građana Miloš Janković kaže da je dobio poziv i da će prisustvovati svečanosti povodom preuzimanja dužnosti predsednika Republike u petak 23. juna 2017. godine.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.