Zaštitnik građana: Prisustvovaću Vučićevoj inauguraciji, to je moja dužnost

Izvor: BKTV News, 21.Jun.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaštitnik građana: Prisustvovaću Vučićevoj inauguraciji, to je moja dužnost

Vršilac funkcije Zaštinika građana Miloš Janković kaže da je dobio poziv i da će prisustvovati svečanosti povodom preuzimanja dužnosti predsednika Republike Aleksandra Vučića.

"Dobio sam poziv da prisustvujem. Prisustvovaću. Smatram da je to moja dužnost s obzirom na funkciju koju obavljam. U Srbiji treba da se uspostavi međusobno uvažavanje institucija", poručio je Janković za Tanjug.

Svečani prijem povodom preuzimanja dužnosti predsednika Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Srbije Aleksandra Vučića održaće se 23. juna u Palati Srbija na Novom Beogradu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da će izuzetno veliki broj zvaničnika iz sveta doći na njegovu inauguraciju u petak, što, kako kaže, pokazuje koliko poštovanje uživa Srbija.

On je naveo da će docći predsednik Slovenije Borut Pahor, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, sva tri člana Predsedništva BiH, predsednik RS Milorad Dodik, premijerka Željka Cvijanović, predsednik Saveta ministara BiH Denis Zvizdić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.