Vulin: Podržavam svaku vladu koju bude vodio Vučić

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Podržavam svaku vladu koju bude vodio Vučić

Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da očekuje da će nova vlada biti formirana početkom juna, i da će ta stranka podržati svaku vladu koju bude vodio Aleksandar Vučić nezavisno od toga da li će biti u njoj ili ne.

- Aleksandar Vučić je rekao da će vlada biti formirana početkom juna i ja očekujem to. Podržavam politiku koju sprovodi Aleksandar Vučić i Pokret socijalista će podržati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svaku vladu koju on bude vodio, a da li ću u njoj biti ja, ili bilo ko drugi potpuno je nevažno. Personalna rešenja nisu ovde važna, važna je politika, ono šta ćemo raditi i ono zbog čega smo dobili izbore - rekao je Vulin novinarima u Pančevu.

On je podsetio da je SNS osnovana 2008. godine, kada i Pokret socijalista.

- Mi smo od tada saborci za jednu bolju i pravedniju Srbiju i izbornim rezutatima smo dokazali da ogromna većina građana podržava baš tu pravedniju i bolju Srbiju - rekao je Vulin.

On je dodao da Vučić ima većinu u parlamentu i da formira buduću vladu.

- Pokret socijalista podržava politiku koju on sprovodi i podržaće svaku vladu koju bude vodio Aleksandar Vučić. Važna je politika i sve ono zbog čega je 1,8 miliona ljudi glasalo za listu koji je predvodio Vučić. On ima moju apsolutnu podršku - rekao je Vulin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.