Vulin: Ko pokušava da kriminalizuje premijera?

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Ko pokušava da kriminalizuje premijera?

Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je da je jasno da premijer Aleksandar Vučih nema ništa s Kurirom i optužbama tog lista, ali da ostaje da se ispita - ko su ljudi koji su pokušali da ga kriminalizuju.

- Kako možete da rušite premijera? Pa lako, premijer se ruši tako što ga kriminalizujete. Jer, ako postoji tračak sumnje da je tačno ono što se piše, on ne bi mogao da bude premijer. Međutim, Vučić je otišao sam na saslušanje, tražio poligraf, koji je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da on nema ništa sa tim navodima. Ajde sad da vidimo koji su ludi koji ga kriminalizuju - rekao je Vulin gostujući na TV Pink.

Kaže i da se nakon Vučićevog ispitivanja znaju dve stvari - "da Vučić nema aprosolutno nikakve veze sa onim napisima u Kuriru, a sad treba videti šta govori taj čovek i po čijem nalogu".

- Jednu stranu smo rašcistili. Vučić je došao kao običan gradjanin i rekao ja hoću da se rašcisti, ne moze to da bude neprimećeno - kazao je Vulin i dodao da o tome ko je Vučić je govorio i Bundestag koji je prvi put u svojoj deklaraciji pomenuo jednog čoveka, srpskog premijera i naveo da je on garant Srbije da ide napred.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.