Vulin: Kazniti napadače na Srbe

Izvor: Kurir, 07.Maj.2015, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Kazniti napadače na Srbe

Kada počnu da kažnjavaju nasilje nad Srbima, onda će moći da kažnjavaju i svako drugo nasilje, kazao je on

GORA - Aleksandar Vulin, ministar za rad, posetio je juče Gorance u Gori, na jugu KiM, da bi im čestitao Đurđevdan i da im zahvali na svim godinama hrabrosti i vernosti državi Srbiji. Vulin je juče u selu Vranište u Gori otvorio nacionalnu kancelariju Srbije za zapošljavanje.

- Otvorili smo ovde kancelariju za zapošljavanje novih ljudi. Da ovih 2.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ljudi koji su na evidenciji Nacionalne službe dobiju nadu - rekao je Vulin, a povodom učestalih napada na Srbe na Kosovu poručio je da je krajnje vreme da neko bude kažnjen za nasilje nad Srbima.

- Ono što bi svi trebalo da razumeju, i Albanci i međunarodna zajednica, jeste da bi neko već morao da bude kažnjen za nasilje nad Srbima. Kada počnu da kažnjavaju nasilje nad Srbima, onda će moći da kažnjavaju i svako drugo nasilje - kazao je on.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.