Vučić naložio smenu zamenika direktora Laste!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Jul.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić naložio smenu zamenika direktora "Laste"!

Rezigniran ponašanjem odbornika SNS-a i zamenika generalnog direktora "Laste" jer je na reprezentaciju potrošio 400.000 dinara za tri meseca.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić naložio je danas da se do kraja dana smeni zamenik generalnog direktora “Laste” i odbornik SNS Nebojša Tomović, jer je, navodno, na reprezentaciju potrošio 400.000 dinara za tri meseca, od kada je postavljen na to mesto.

“Blic” navodi da je Tomovićeva plata 260.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dinara, ali da “nije prestajao da jede i pije na račun preduzeca” i da je za samo pet dana u jednom beogradskom restoranu potrošio 86.000 dinara, odnosno dve prosečne srpske plate. Dodaje se da su sindikati “Laste” došli do tih računa.

Sindikati “Laste” tvrdi, prenosi list, da je zamenik generalnog direktora pored vožnje službenim automobilima često tankovao gorivo i u lični auto, pa je u izveštaju za prošlu godinu, o potrošnji goriva za službeni automobil navedeno da je “pređeno 256 kilometara, a potrošeno 240 litara benzina”.

Predsedik Samostalnog sindikata “Laste” Nebojša Mirović rekao je “Blicu” da je, sa kolegama iz ASNS, dokumentaciju predao predsedniku Nadzornog odbora Zoranu Babiću, ali da se posle toga ništa nije dogodilo, dok je Babić najavio “održavanje sednice Nadzornog odbora tokom sedmice, na kojoj će Tomović biti glavna tema”.

Rezigniran ponašanjem odbornika SNS, Vučić je dao nalog da se Tomović smeni do kraja dana, piše “Blic”.

Izvor: Telegraf
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić do kraja dana smenjuje bahatog direktora "Laste"?

Izvor: Press, 22.Jul.2014

List navodi da je Tomovićeva plata 260.000 dinara, ali da "nije prestajao da jede i pije na račun preduzeca" i da je za samo pet dana u jednom beogradskom restoranu potrošio 86.000 dinara, odnosno dve prosečne srpske plate. Dodaje se da su sindikati "Laste" došli do tih računa...Na osnovu tih računa,...

Nastavak na Press...

PAO ŠOJIĆ Ovako se baškario biftek-direktor kojeg je smenio Vučić

Izvor: Blic, 22.Jul.2014

Zamenik generalnog direktora "Laste" Nemanja Tomović, čiju je smenu danas naredio premijer Aleksandar Vučić živeo je na ovoj poziciji nalik čuvenom Šojiću. I pored plate od 260.000 dinara, on je jeo i pio po restoranima na račun preduzeća...Na osnovu uredno prikupljenih računa do kojih je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.