Vučić najavio dolazak Rogozina u Beograd (FOTO)

Izvor: BKTV News, 09.Jan.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavio dolazak Rogozina u Beograd (FOTO)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas tokom zvanične posete Indiji sa potpredsednikom Vlade Ruske Federacije Dmitrijem Rogozinom i uz ocenu da je dobijena ruska podrška u unapređenu naših odnosa sa Indijom, najavio skori dolazak Rogozina u Beograd.

"Prijateljski susret sa Dimom Rogozinom. Razgovarali o svim oblicima saradnje Srbije i Rusije i dobili rusku pomoć i podršku u unapređenju naših odnosa sa indijskim domaćinima. Očekujemo Rogozina uskoro u Beogradu" >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << napisao je premijer na svom tviter nalogu.

Пријатељски сусрет са Димом @Rogozin. Разговарали о свим облицима сарадње #Србија и #Русија и добили руску помоћ и подршку... 1/2 pic.twitter.com/wYSuH42Yiv

...у унапређењу наших односа са индијским домаћинима. Очекујемо @Rogozin ускоро у #Београд 2/2 pic.twitter.com/kSpN0eE6W3

— Александар Вучић (@SerbianPM) January 9, 2017

Vučić i Rogozin će od 10. do 13. januara učestvovati na samitu investicija "Vibrant Gujarat Global Summit", u indijskom gradu Gandinagaru, u saveznoj državi Gudžarat, a planirano je da se srpski premijer sastane i sa predsednikom Vlade Indije Narendrom Modijem.

"Vibrant Gujarat Global Summit" je jedan od najznačajnijih međunarodnih poslovnih skupova u Indiji.

Glavna tema samita je održivi ekonomski i socijalni razvoj, a u fokusu su i aeronautika, odbrana, poljoprivreda i prehrambena industrija, biotehnologija, hemijska, petrohemijska i farmaceutska industrija, inovacije, istraživanje i razvoj, IT, obnovljiva energija i održivi razvoj, saobraćaj, tekstilna industrija, MSP i preduzetništvo, turizam i druge oblasti.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.