Vučić i Rakić se nisu pojavili

Izvor: Danas, 16.Apr.2014, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Rakić se nisu pojavili

Potvrđivanjem mandata narodnih poslanika, juče je počelo konstituisanje novog saziva Skupštine Srbije, utvrđenog na vanrednim parlamentarnim izborima 16. marta. Ceremonija u zdanju na Trgu Nikole Pašića je počela nešto posle 16 časova, uz postrojenu jedinicu Garde Vojske Srbije na ulazu u Dom Narodne skupštine i uz intoniranje himne Bože pravde.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dve decenije s parlamentarcima

Izvor: Politika, 17.Apr.2014, 15:16

Formiranje 10. parlamentarnog saziva od uvođenja višestranačja u Srbiji pratila je, pored ostalih izveštača, i novinarka Politike Mirjana Čekerevac, svedok svih dosadašnjih konstitutivnih sednica, kao i parlamentarnog života zemlje u protekle dve decenije, a za Tanjug je otkrila i po neki, javnosti...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.