Vučić čestitao Sipilu izbor za predsednika Vlade Finske

Izvor: Studio B, 29.Maj.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Sipilu izbor za predsednika Vlade Finske

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Juhi Sipilu izbor na funkciji predsednika Vlade Finske istakavši da veruje da će Srbija i dalje imati podršku te države na svom evropskom putu.

„Povodom vašeg izbora na funkciju predsednika Vlade Republike Finske, upućujem vam iskrene čestitke i najbolje želje da uspešno obavljate tu odgovornu dužnost", navodi se u čestitki.

Uveren sam, dodaje se, da će, uz vaš lični doprinos, prijateljski odnosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i dobra saradnja između Srbije i Finske biti unapređeni u svim oblastima od zajedničkog interesa.

"Imao sam nedavno priliku da, kao gost vaše zemlje, proširim svoje znanje o finskoj politici, ekonomiji i kulturi. Nadam se da ćemo i kroz intenzivne kontakte sa vama uspeti da dostignemo cilj kojem teži moja vlada - da i Srbija postane uređena, odgovorna i uspešna država, poput Finske", navodi se u čestitki.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.