Vučić čestitao Juhi Sipilu premijersku funkciju

Izvor: Akter, 29.Maj.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Juhi Sipilu premijersku funkciju

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku Juhi Sipilu povodom izbora za novog premijera Finske u kojoj je izrazio nada da će doprineti uspešnijoj saradnji dve zemlje

"Povodom Vašeg izbora na funkciju predsednika Vlade Republike Finske, upućujem Vam iskrene čestitke i najbolje želje da uspešno obavljate tu odgovornu dužnost. Uveren sam da će, uz Vaš lični doprinos, prijateljski odnosi i dobra saradnja između Srbije i Finske biti unapređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u svim oblastima od zajedničkog interesa", naveo je Vučić u čestitki, a saopšteno je iz njegovog kabineta.

On je naglasio da se Srbija nalazi na evropskom putu i da očekuje da će Finska nastaviti da podržava Srbiju ka njenom punopravnom članstvu u EU.

"Nadam se da ćemo i kroz intenzivne kontakte sa Vama uspeti da dostignemo cilj kojem teži moja Vlada - da i Srbija postane uređena, odgovorna i uspešna država, poput Finske", naveo je Vučić.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.