Vučić: Mi ne pretimo, druge molimo da vode računa šta iznose u javnost

Izvor: BKTV News, 20.Apr.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: "Mi ne pretimo, druge molimo da vode računa šta iznose u javnost"

"Izjave vezane za ujedinjenje Albanije i Kosova ostaju samo u domenu želja", rekao je danas premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić i zamolio njihove protagoniste da ne izlaze u javnost sa tako nečim, jer to ne doprinosi dobrim odnosima u regionu.

Vučić je na konferenciji za štampu rekao da je to reagovanje Srbije na izjavu albanskog premijera Edija Rame.

"Takve izjave ne doprinose stvaranju atmosfere saradnje i rada na zajedničkim projektima", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je Vučić.

On je dodao i da je svima jasno da se to neće dogoditi bez obzira na nečije želje.

"Mi nikoga nećemo da vređamo, nećemo da pretimo nikakvim izjavama. Razmišljamo pre svega o ekonomskom napretku Srbije", kazao je on u vezi nedavnih izjava albanskog premijera Edija Rame i kosovskog predsednika Hašima Tačija o ujedinjenju Albanije i Kosova.

Vulin upozorava Brisel na veliki Balkanski rat
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mi ne pretimo, druge molimo da vode računa"

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2017

Premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić rekao je u četvrtak da izjave vezane za ujedinjenje Albanije i Kosova ostaju samo u domenu želja, ali je zamolio njihove protagoniste da ne izlaze u javnost sa tako nečim, jer to ne doprinosi dobrim odnosima u regionu...Vučić je na konferenciji za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.