Vučić: Dobro mi je, biće mi bolje

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Dobro mi je, biće mi bolje

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom infomracija da se zdravstveno loše osećao protekla dva dana, da mu je sada dobro i da će mu biti bolje.

- Dobro mi je. Biće mi bolje - rekao je Vučić kratko novinarima u Rudarskom basenu Kolubara, nakon što je pustio u rad rotorni bager "glodar 3" i proizvodni sistem za otkrivanje jalovine.

Vučić je zahvalio novinarima na interesovanju za njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zdravstveno stanje.

Prvi put juče premijer nije prisustvovao sednici Glavnog odbora SNS u Sremskoj Mitrovici, a nešto kasnije ni potpisivanju ugovora o projektu "Beograd na vodi".

Takođe, i ranije danas, prilikom potpisivanja Memoranduma o razumevanju sa nemačkom kompanijom "Tenesi", premijer se požalio da se ovih dana ne oseća baš najbolje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Dobro mi je, biće mi bolje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom informacija da se zdravstveno loše osećao protekla dva dana, da mu je sada dobro i da će mu biti bolje..."Dobro mi je. Biće mi bolje", rekao je Vučić kratko novinarima u Rudarskom basenu Kolubara, nakon što je pustio u rad rotorni bager "glodar...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Beograd na vodi": mnogo manje para i mnogo duži rokovi

Izvor: Danas, 27.Apr.2015

"Za četiri godine će i poslednji objekat sa makete biti gotov", izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić sredinom marta, govoreći o projektu Beograd na vodi. Mesec dana kasnije, četiri godine je postalo 30 godina, a premijer zbog bolesti nije bio na potpisivanju ugovora, pa je ostala nepoznanica...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.