Voleo bih da vratim Jaju Turea u tim, ali....

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voleo bih da vratim Jaju Turea u tim, ali....

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola izjavio je da bi rado vratio Jaju Turea u tim, ali da još nije ispunjen osnovni preduslov, odnosno da nije stiglo izvinjenje njegovog menadžera.

Gvardiola je na startu sezone "sklonio" Turea iz tima zbog izjave njegovog menadžera Dimitrija Seluka posle odluke da ne bude licenciran za Ligu šampiona.

"Ako osvoji Ligu šampiona lično ću otići u Englesku i reći mu da je najbolji menadžer na svetu, ali ako ne uspe, verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će Pep imati "onu stvar" da prizna grešku", izjavio je tada Seluk.

Gvardila i Siti sjajno su "otvorili" sezonu sa 10 pobeda, ali na poslednjih pet meceva ne znaju za trijumf.

Večeras Siti ima novi izazov - duel protiv gradskog rivala Junajteda na Old Trafordu u Liga kupu Engleske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiola vraća Turea u tim samo pod jednim uslovom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016

Menadžer Mancester Sitija Pep Gvardiola izjavio je da bi rado vratio Jaju Turea u tim, ali da još nije ispunjen osnovni preduslov, odnosno da nije stiglo izvinjenje njegovog menadžera...Gvardiola je na startu sezone "sklonio" Turea iz tima zbog izjave njegovog menadžera Dimitrija Seluka posle odluke...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.