Vojnotehnička saradnja zajednički interes Srbije i Rusije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2017, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojnotehnička saradnja zajednički interes Srbije i Rusije

Predstojeća poseta srpskog premijera Aleksandra Vučića Moskvi i njegov sastanak sa predsednikom Vladimirom Putinom biće prilika da se razmotre teme od zajedničkih interesa, posebno ekonomska i vojno tehnička saradnja, zaključak je današnjeg razgovora predsednika Vlade Srbije sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije premijer Vučić i ambasador Čepurin su razgovarali o sveukupnim srpsko-ruskim odnosima, te zaključili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se oni dobro razvijaju u obostranom interesu.

Premijer Vučić i ambasador Čepurin su konstatovali da se prijateljski odnosi dveju zemalja odražavaju kroz unapređenje privredne i naučne saradnje, a na temelju potreba ekonomskog napretka Srbije i Rusije.

Kao najperspektivnije oblasti saradnje istaknute su industrijska kooperacija, poljoprivreda, medicina i farmaceutska industrija, kao i brzorazvijajuće informacione tehnologije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se danas sastaje sa Štajlinom i Čepurinom

Izvor: Blic, 22.Mar.2017

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom. Vučić će se pre toga sastati i sa predsednikom Komisije za tehnologiju i inovacije Švajcarske Valterom Štajnlinom, saopštila je Vlada Srbije...Sastanak sa Štajlingom održaće se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.