Vladajuća koalicija zastrasuje narod

Izvor: NaDlanu.com, 03.Apr.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladajuća koalicija zastrasuje narod

BEOGRAD, 3. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je u utorak gradjane Srbije da ne podležu strahu od rata i otkaza koji, kako je naveo, širi vladajuća koalicija i da 6. maja opušteni i nasmejani izadju na izbore.

BEOGRAD, 3. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić pozvao je u utorak gradjane Srbije da ne podležu strahu od rata i otkaza koji, kako je naveo, širi vladajuća koalicija i da 6. maja opušteni i nasmejani izadju na izbore."Strah >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji se uvukao u narod smanjiće odziv na izborima i spremaju se velike kradje", rekao je Ilić na konferenciji za novinare.Predsednik NS, koji će na izborima nastupiti u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, naveo je da vladajuća koalicija pokušava da gradjanima "usadi strah da će izbiti rat i da Srbija više neće postojati", i istakao da to nije realno."Vladajućoj koaliciji poručujem da ne plaši narod, već su ih dovoljno zaplašili. Pustite nas da radimo bolje", rekao je Ilić.Ilić je naveo da je strah naročito rasprostranjen medju zaposlenima u javnom sektoru.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.